Tennislessen in de zomerperiode

Er zijn diverse mogelijkheden: je kunt een tenniscursus volgen in groepsverband, met 2 personen of individueel. Debbie van Egmond (Tennisschool van Egmond) verzorgt de tennislessen.

Ook is het mogelijk een speciale competitietraining te nemen of enkele lessen te bespreken om bijvoorbeeld de service of backhand te verbeteren.
Om tennislessen te volgen in het zomerseizoen, dient men lid te zijn van het park; de tarieven van de zomertraining zijn namelijk exclusief baanhuur.

Gedurende het zomerseizoen wordt er in principe op de buitenbanen lesgegeven, alleen bij slecht weer of als er een open toernooi is, wordt er naar binnen uitgeweken. De lessen gaan ALTIJD door!

Voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

Binnen- en buitenbanen

Wij hebben 4 binnen- en 8 buitenbanen. Ook bij slecht weer gaat de tennisles dus door!

Contactgegevens Debbie van Egmond

Tennisles: groepen of privé- les & Bespanservice
Stationsstraat 4a, 7622 LX
Mobiel: 06-28889177
E-mail: debbie@vanegmondtennisschool.nl

Tennislessen in de winterperiode

Gedurende de wintermaanden worden de lessen ook verzorgd door Debbie van Egmond. Deze lessen vinden plaats op de binnenbanen (tapijt). Op de binnenbanen is het niet toegestaan te tennissen op sportschoenen met grof profiel en/of zwarte zolen.

Evenals zomers is het mogelijk een tenniscursus te volgen in groepsverband, met 2 personen of individueel. Uiteraard kun je zo af en toe een losse les reserveren. Voor de wintertraining hoef je geen lid te zijn van onze vereniging of te beschikken over een buiten- of parklidmaatschap. De wintertraining is altijd binnen en de tarieven zijn inclusief baanhuur. Wanneer een contract is afgesloten voor de winter-/zomerlessen geldt een maand opzegtermijn. Wanneer wij geen schriftelijke opzegging ontvangen, wordt het contract automatisch verlengd naar het volgende les seizoen.

Voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

De lessen starten in de een na laatste week van september. Inschrijven en meer informatie via email.