Tennislessen in de zomerperiode

Op zoek naar een gezellige tennisclub voor kinderen? Kom eens een kijkje nemen bij RC Borne. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen, leren kinderen de sport razendsnel. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Kinderen tot 15 jaar betalen bij ons geen park- en clublidmaatschap. Kosten van de lessen zijn vanaf €18 per maand. Instroom het hele jaar door mogelijk. Voor meer info stuur een mail naar info@racketfitborne.nl

Voor alle basisschooljeugd hebben wij 2x per jaar een geweldige actie, houd daarom onze facebookpagina in de gaten. MAAK KENNIS MET TENNIS, 3 of 4 GRATIS LESSEN (afhankelijk van de ruimte). Wanneer de kinderen lid worden na deze gratis lessen, krijgen ze een gratis tennisracket en doen ze ook mee met de competitie en toernooitjes. Kosten worden maandelijks afgeschreven.

Er zijn diverse mogelijkheden: je kunt een tenniscursus volgen in groepsverband, met 2 personen of individueel. Debbie van Egmond, Nathalie van Wingerden en Pascal Nijland verzorgen de tennislessen.

Ook is het mogelijk een speciale competitietraining te nemen of enkele lessen te bespreken om bijvoorbeeld de service of backhand te verbeteren.
Om tennislessen te volgen in het zomerseizoen, dient men lid te zijn van het park. Het parklidmaatschap kost €135 voor volwassen. Kinderen van 15 tot 18 jaar betalen €80. Voor kinderen onder de 15 jaar is het parklidmaatschap gratis mits ze deelnemen aan lessen.

Gedurende het zomerseizoen wordt er in principe op de buitenbanen lesgegeven, alleen bij slecht weer of als er een open toernooi is, wordt er naar binnen uitgeweken. De lessen gaan ALTIJD door!

De lessen starten eerste week van april en de laatste lessen zijn midden september. In de vakanties wordt er geen les gegeven, tenzij er een les ingehaald moet worden.

 

TRAININGEN R.C. Borne junioren

Jeugdtrainingen:
Voor jeugd tot 15 jaar geldt dat voor diegenen die training volgen, er geen lidmaatschapsgeld in rekening wordt gebracht. Ook de KNLTB bijdrage is vrij, voorwaarde is wel dat je meedoet aan de KNLTB competitie of World Tour.

Trainingen gaan altijd door, bij slecht weer wordt (zodra de coronaregels dit weer toelaten) uitgeweken naar de binnenbanen.

Jeugdtraining Zomer:

Voor jeugd tot 15 jaar zijn onderstaande prijzen INCLUSIEF lidmaatschap (€50 tot 12 jaar en €80 tot 18 jaar) EN KNLTB lidmaatschap (€25).

Reguliere training , groepsgrootte 4 personen , lesduur 45 minuten gedurende 17 weken
Maandbedrag (te voldoen via automatische incasso) :  € 35,- per maand (6 maand)

Reguliere training , groepsgrootte 4 personen , lesduur 60 minuten gedurende 17 weken
Maandbedrag (te voldoen via automatische incasso) :  € 42,50 per maand (6 maand)

ACTIE naar aanleiding Maak Kennis met Tennis op de basisscholen:
Voor basisschooljeugd (nieuw lid) zijn onderstaande prijzen INCLUSIEF lidmaatschap (€50 tot 12 jaar en €80 tot 18 jaar) EN KNLTB lidmaatschap (€25) EN inclusief racket dat je mag houden.

Vervolgtraining Basisschooljeugd na 3 gratis lessen (volgend op schooltennis)
Beginnerstraining, groepsgrootte 8 personen , lesduur 45 minuten gedurende 12 weken
Maandbedrag (te voldoen via automatische incasso) € 18,- per maand (5 maand)

 

Seniortrainingen worden gegeven in groepen van 4 personen , gedurende 17 weken. Trainingen gaan altijd door , bij slecht weer wordt (zodra de coronaregels dit weer toelaten) uitgeweken naar de binnenbanen. Om deze trainingen te volgen is een parklidmaatschap een vereiste.

Seniorentraining Zomer:
Reguliere training , groepsgrootte 4 personen , lesduur 45 minuten gedurende 17 weken
Maandbedrag (te voldoen via automatische incasso) :  €32,50 per maand (6 maand)

Reguliere training , groepsgrootte 4 personen , lesduur 60 minuten gedurende 17 weken
Maandbedrag (te voldoen via automatische incasso) :  € 39,50 per maand (6 maand)

 3 Proeflessen voor €30

Vervolg na proeflessen in de zomer:

Reguliere training , groepsgrootte 4 personen , lesduur 45 minuten gedurende 14 weken
Maandbedrag (te voldoen via automatische incasso) :  €32,50 per maand (5 maand)

Reguliere training , groepsgrootte 4 personen , lesduur 60 minuten gedurende 14 weken
Maandbedrag (te voldoen via automatische incasso) :  € 39,50 per maand (5 maand)

Voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

Binnen- en buitenbanen

Wij hebben 4 binnen- en 8 buitenbanen. Ook bij slecht weer gaat de tennisles dus door!

Contactgegevens Debbie van Egmond

Tennisles: groepen of privé- les & Bespanservice
Stationsstraat 4a, 7622 LX
Mobiel: 06-28889177
E-mail: debbie@vanegmondtennisschool.nl

Tennislessen in de winterperiode

Deze lessen vinden plaats op de binnenbanen (tapijt). Op de binnenbanen is het niet toegestaan te tennissen op sportschoenen met grof profiel en/of zwarte zolen.

Evenals zomers is het mogelijk een tenniscursus te volgen in groepsverband, met 2 personen of individueel. Uiteraard kun je zo af en toe een losse les reserveren. Voor de wintertraining hoef je geen lid te zijn van onze vereniging of te beschikken over een buiten- of parklidmaatschap. De wintertraining is altijd binnen en de tarieven zijn inclusief baanhuur. Wanneer een contract is afgesloten voor de winter-/zomerlessen geldt een maand opzegtermijn. Wanneer wij geen schriftelijke opzegging ontvangen, wordt het contract automatisch verlengd naar het volgende les seizoen.

Voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

De lessen starten in de een na laatste week van september. Inschrijven en meer informatie via info@racketfitborne.nl

 

Prijzen volgen later dit jaar.