Tennislessen in de zomerperiode

Op zoek naar een gezellige tennisclub voor kinderen? Kom eens een kijkje nemen bij RC Borne. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen, leren kinderen de sport razendsnel. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Kinderen tot 15 jaar betalen bij ons geen park- en clublidmaatschap. Kosten van de lessen zijn vanaf €18 per maand. Instroom het hele jaar door mogelijk. Voor meer info stuur een mail naar info@racketfitborne.nl

Voor alle basisschooljeugd hebben wij 2x per jaar een geweldige actie, houd daarom onze facebookpagina in de gaten. MAAK KENNIS MET TENNIS, 3 of 4 GRATIS LESSEN (afhankelijk van de ruimte). Kosten worden maandelijks afgeschreven.

Er zijn diverse mogelijkheden: je kunt een tenniscursus volgen in groepsverband, met 2 personen of individueel. Debbie van Egmond, Nathalie van Wingerden en Pascal Nijland verzorgen de tennislessen.

Ook is het mogelijk een speciale competitietraining te nemen of enkele lessen te bespreken om bijvoorbeeld de service of backhand te verbeteren.
Om tennislessen te volgen in het zomerseizoen, dient men lid te zijn van het park. Het parklidmaatschap kost €135 voor volwassen. Kinderen van 15 tot 18 jaar betalen €80. Voor kinderen onder de 15 jaar is het parklidmaatschap gratis mits ze deelnemen aan lessen. Vanaf oktober 2021 houden wij 4 van onze buitenbanen het hele jaar door open. Om hier gebruik van te maken dient met lid te zijn van het park. Er kan dan onbeperkt getennist worden. Niet leden kunnen ook gebruik maken van onze banen, de kosten hiervan zijn €20 per uur.

Gedurende het zomerseizoen wordt er in principe op de buitenbanen lesgegeven, alleen bij slecht weer of als er een open toernooi is, wordt er naar binnen uitgeweken. De lessen gaan ALTIJD door!

De lessen starten eerste week van april en de laatste lessen zijn midden september. In de vakanties wordt er geen les gegeven, tenzij er een les ingehaald moet worden. Het is mogelijk om tussentijds in te stromen omdat wij werken met maandelijkse afschrijvingen.

 

TRAININGEN R.C. Borne junioren

Jeugdtrainingen:
Voor jeugd tot 15 jaar geldt dat voor diegenen die training volgen, er geen lidmaatschapsgeld in rekening wordt gebracht. Ook de KNLTB bijdrage is vrij. Trainingen gaan altijd door, bij slecht weer wordt uitgeweken naar de binnenbanen.

Buitenlessen senioren:

34 weken volledig buiten

€ 32,50 per maand (45 min)

€ 39,50 per maand (60 min)

 

Binnen en buiten senioren (20 binnen en 17 buiten)

37 weken

€ 40 per maand (45 min)

€ 52,50 per maand (60 min)

Om deze trainingen hierboven te volgen is een parklidmaatschap een vereiste.

Binnenlessen jeugd (20 binnen en 17 buiten)

37 weken

€ 40 (45 min) 4 personen

€ 30 (45 min) 6 personen

€ 23 (45 min) 8 personen

Voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

Binnen- en buitenbanen

Wij hebben 4 binnen- en 8 buitenbanen. Ook bij slecht weer gaat de tennisles dus door!

Tennislessen in de winterperiode

Deze lessen vinden plaats op de binnenbanen (tapijt). Op de binnenbanen is het niet toegestaan te tennissen op sportschoenen met grof profiel en/of zwarte zolen.

Evenals zomers is het mogelijk een tenniscursus te volgen in groepsverband, met 2 personen of individueel. Uiteraard kun je zo af en toe een losse les reserveren. Voor de wintertraining hoef je geen lid te zijn van onze vereniging of te beschikken over een buiten- of parklidmaatschap. De wintertraining is altijd binnen en de tarieven zijn inclusief baanhuur. Wanneer een contract is afgesloten voor de winter-/zomerlessen geldt een maand opzegtermijn. Wanneer wij geen schriftelijke opzegging ontvangen, wordt het contract automatisch verlengd naar het volgende les seizoen.

Voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

De lessen starten in de een na laatste week van september. Inschrijven en meer informatie via info@racketfitborne.nl