Tennislessen 

Op zoek naar een gezellige tennisclub voor kinderen? Kom eens een kijkje nemen bij RC Borne. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen, leren kinderen de sport razendsnel. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Kinderen tot 15 jaar betalen bij ons geen park- en clublidmaatschap. Kosten van de lessen zijn vanaf €23 per maand. Instroom het hele jaar door mogelijk. Voor meer info stuur een mail naar info@racketfitborne.nl

Houd onze facebookpagina in de gaten voor de leuke acties voor de basisschooljeugd. Zij kunnen middels een leuke actie kennis maken met tennis.

Er zijn diverse mogelijkheden: je kunt een tenniscursus volgen in groepsverband, met 2 personen of individueel. Debbie van Egmond, Nathalie van Wingerden, Suze Bennink en Pascal Nijland verzorgen de tennislessen.

Ook is het mogelijk een speciale competitietraining te nemen of enkele lessen te bespreken om bijvoorbeeld de service of backhand te verbeteren.
Om tennislessen te volgen, dient men lid te zijn van het park. Het lidmaatschap is inclusief KNLTB lid en je bent dan tevens padellid, de kosten zijn €29,95 per maand voor volwassen. Kinderen van 15 tot 18 jaar betalen €80 per jaar en zijn alleen tennislid. Voor kinderen onder de 15 jaar is het lidmaatschap gratis mits ze deelnemen aan lessen.

Gedurende het zomerseizoen wordt er in principe op de buitenbanen lesgegeven, alleen bij slecht weer of als er een open toernooi is, wordt er naar binnen uitgeweken. De lessen gaan ALTIJD door!

In de vakanties wordt er geen les gegeven, tenzij er een les ingehaald moet worden. Het is mogelijk om tussentijds in te stromen omdat wij werken met maandelijkse afschrijvingen.

 

TRAININGEN R.C. Borne junioren

Jeugdtrainingen:
Voor jeugd tot 15 jaar geldt dat voor diegenen die training volgen, er geen lidmaatschapsgeld in rekening wordt gebracht. Ook de KNLTB bijdrage is vrij. Trainingen gaan altijd door, bij slecht weer wordt uitgeweken naar de binnenbanen.

Buitenlessen senioren:

34 weken volledig buiten

€ 32,50 per maand (45 min)

€ 39,50 per maand (60 min)

 

Binnen en buiten senioren (20 binnen en 17 buiten)

37 weken

€ 40 per maand (45 min)

€ 52,50 per maand (60 min)

 

Binnenlessen jeugd (20 binnen en 17 buiten)

37 weken

€ 40 (45 min) 4 personen

€ 30 (45 min) 6 personen

€ 23 (45 min) 8 personen

Voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

Binnen- en buitenbanen

Wij hebben 4 binnen- en 7 buitenbanen. Ook bij slecht weer gaat de tennisles dus door! Daarnaast komen er in april/mei 3 padelbanen bij.