Competitie en toernooien

Kampioenen voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie zit er weer op. Dit jaar mogen wij wederom een aantal kampioenen feliciteren.

Het 1e team van Borne op de zondag heeft in een spannende laatste wedstrijd gewonnen en gaat volgend jaar weer in de 1e klasse spelen. Van harte gefeliciteerd met deze top prestatie!🏆

Dames dubbel 35+ Borne 2 heeft in de 3e klasse de 1e plaats bereikt.🏆
Gemengd dubbel 35+ Borne 1 heeft in de 2e klasse de 1e plaats bereikt.🏆
Dames dubbel 35+ Borne 1 donderdagochtend heeft in de 3e klasse de 1e plaats bereikt.🏆
En zondag gemengd Borne 4 mag in de 4e klasse van de 1e plaats genieten.🏆
Van harte gefeliciteerd allemaal. Dik verdiend!

Wintercompetities

FTO COMPETITIE
Deze competitie wordt gespeeld op vrijdagmorgen tussen 09.00 en 13.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.
Bij de F.T.O. (Federatie Tennishallen Overijssel) zijn ruim 20 hallen aangesloten. De organisatie houdt als sinds 1982 als enige in Nederland gezamenlijk halcompetities.
Bijna 1000 teams nemen aan deze competities deel. Een team kan bij aanmelding een voorkeurhal en voorkeurspeeltijd opgeven waarmee zoveel mogelijk rekening wordt gehouden. Alle FTO seniorencompetities zijn Dubbelcompetities.

DAMESCOMPETITIE Woensdag en Donderdag
Gedurende het winterseizoen is er op woensdag- en donderdagmorgen een damesdubbel competitie. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van ons tennispark . De competitie bestaat uit 24 ochtenden waarop getennist wordt tussen 09.00 en 13.00 uur. De speeltijd per partij is 60 minuten. Ingeschreven kan worden in de speelsterktes 5/6, 6/7 en 7/8.
De kosten voor deelname aan deze competitie is € 105,- p.p.
Aanmelding voor deze competitie kan via info@racketfitborne.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en speelsterkte van beide deelneemsters en voorkeur speeldag (woensdag of donderdag).
De kosten van een competitie of toernooi wisselen. Wanneer u bij ons competitie speelt of mee doet met een toernooi, worden de kosten via een automatisch incasso geïncasseerd. U kunt aangeven of u eenmalig een incasso van ons wilt ontvangen of dat u in meerdere termijnen wilt betalen, voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

Autoschade Nijland Kersttoernooi
Elk jaar vindt bij ons het alom bekende en gezellige Kersttoernooi plaats. Houdt onze site en Facebook te zijner tijd in de gaten voor meer informatie.

April start voorjaarscompetitie
Eindcompetitiefeest met BBQ zondag 2 juni
Einde KNLTB competitie begin juni
Dauwtraptoernooi donderdag 30 mei
Sunday afternoon tennis tournament eind juni
Ouder kind toernooi begin juni
Open toernooi 8 juli – 14 juli
FTO competitie september – maart
Damescompetitie, woensdag- en donderdagochtend september – maart
Damescompetitie woensdagochtend april – juni
Najaarscompetitie september – oktober
Kersttoernooi december – januari

Alle toernooien bij Racket & Fit Center Borne zijn pouletoernooien. Dit houdt in dat iedere deelnemer minimaal 2 partijen tennist.  Voor de voor- en najaarscompetitie dien je lid te zijn van de KNLTB, alsook bij deelname aan het Open Toernooi. Je hoeft niet perse lid te zijn van ons tennispark als je deel wilt nemen aan de Damescompetitie en het Kersttoernooi. In de regel wordt op maandag t/m vrijdag gespeeld vanaf 18.00 uur, waarbij de laatste wedstrijden worden gepland om 21.45 uur. Op zaterdag en zondag starten de eerste partijen om 09.00 uur.

Open Toernooi
Dit toernooi vervangt onze Open Veteranen en Melbuul’n Toernooi. Het toernooi vindt plaats van 8 juli t/m 14 juli. Inschrijven en info  http://www.toernooi.nl/

 

Autoschade Nijland Kersttoernooi
Informatie m.b.t. het kersttoernooi van 2019/2020 volgt t.z.t.