Competitie en toernooien

Voor- en najaarscompetitie

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in april en mei en de najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober. Je kunt je aanmelden met je team via info@racketfitborne.nl en voor meer informatie over deze competities verwijzen wij je naar de site van de KNLTB.

Om mee te kunnen doen aan deze competities dien je lid te zijn van Racket & Fit Center Borne, de kosten zijn €29,95 inclusief KNLTB lidmaatschap en padellidmaatschap.

Wintercompetities

FTO COMPETITIE, beleef dé indoorcompetitie!

Deze competitie wordt gespeeld op vrijdagmorgen tussen 09.00 en 13.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.
Bij de F.T.O. (Federatie Tennishallen Overijssel) zijn ruim 20 hallen aangesloten. De organisatie houdt al sinds 1982 als enige in Nederland gezamenlijk halcompetities.
Bijna 1000 teams nemen aan deze competities deel. Een team kan bij aanmelding een voorkeurhal en voorkeurspeeltijd opgeven waarmee zoveel mogelijk rekening wordt gehouden. Alle FTO seniorencompetities zijn Dubbelcompetities.

– vaste speeldagen
– vaste speeltijden van twee uur
– dubbelcompetitie
– vormbehoud in de winter
– poules van gelijke speelsterkte
– gezellige competitie

Dames Vrijdag
Heren Zaterdag/Dames Zaterdag/Gemengd Zaterdag
Jeugd Zondag

www.ftotennis.nl

DAMESCOMPETITIE Woensdag

Gedurende het winterseizoen is er op woensdagmorgen een damesdubbel competitie. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van ons tennispark . De competitie bestaat uit 24 ochtenden waarop getennist wordt tussen 09.00 en 13.00 uur. De speeltijd per partij is 60 minuten. Ingeschreven kan worden in de speelsterktes 5/6, 6/7 en 7/8.
De kosten voor deelname aan deze competitie is € 105,- p.p.
Aanmelding voor deze competitie kan via info@racketfitborne.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en speelsterkte van beide deelneemsters.
Wanneer u bij ons competitie speelt of mee doet met een toernooi, worden de kosten via een automatisch incasso geïncasseerd. U kunt aangeven of u eenmalig een incasso van ons wilt ontvangen of dat u in meerdere termijnen wilt betalen, voor meer info kunt u mailen naar info@racketfitborne.nl

Autoschade Nijland Kersttoernooi

Elk jaar vindt bij ons het alom bekende en gezellige Kersttoernooi plaats. Houdt onze site en Facebook te zijner tijd in de gaten voor meer informatie.

Maart                                   retro toernooi
April                                   start voorjaarscompetitie
Begin juni                         einde KNLTB Competitie
Juni                                    ouder kind toernooi / tea break toernooi
Juli                                     open toernooi
Juli                                     jeugdtoernooi
September                        start FTO Competitie
September                        start damescompetitie woensdag- en
donderdagochtend
September                        start najaarscompetitie
November                         inventatietoernooi
November                         pepernotentoernooi
November                         high wine toernooi
December                          Kersttoernooi

Alle toernooien bij Racket & Fit Center Borne zijn pouletoernooien. Dit houdt in dat iedere deelnemer minimaal 2 partijen tennist.  Voor de voor- en najaarscompetitie dien je lid te zijn van de KNLTB, alsook bij deelname aan het Open Toernooi. Je hoeft niet perse lid te zijn van ons tennispark als je deel wilt nemen aan de Damescompetitie en het Kersttoernooi. In de regel wordt op maandag t/m vrijdag gespeeld vanaf 18.00 uur, waarbij de laatste wedstrijden worden gepland om 21.45 uur. Op zaterdag en zondag starten de eerste partijen om 09.00 uur.

Open Toernooi

Dit toernooi vervangt onze Open Veteranen en Melbuul’n Toernooi. Het toernooi vindt plaats in juli. Inschrijven en info  http://www.toernooi.nl/