Beste leden (Tennis, Squash en Fitness),

Zoals je mogelijk al hebt meegekregen zijn de bestaande Corona-maatregelen weer aangescherpt. Hieronder tref je de veranderingen aan zoals ze op het moment van schrijven bij ons bekend zijn. Let op: dit kan nog wijzigingen.

Tennis:
Er is wat onduidelijk ontstaan door de uitspraak van Rutte; “tennissen mag, dubbelen niet”. De KNLTB laat weten dat het mogelijk blijft om vrij te tennissen en te trainen op de eigen vereniging, zowel buiten als binnen. De maximale groepsgrootte is 4 personen. Het dubbelen is dus toegestaan. De competitie is wel per direct beĆ«indigd, voor zowel de jeugd als de senioren. Er mogen geen wedstrijden meer worden gespeeld. Wij verwijzen je naar de site van de KNLTB voor meer informatie.

Squash:
Vooralsnog blijft het mogelijk te squashen. Houdt tijdens het spelletje wel 1,5 meter afstand. Een bal laten gaan is dan een optie.

Fitness:
Groepslessen in de sportschool worden niet gezien als teamsport en mogen dus door blijven gaan onder de nieuwe coronamaatregelen. Wel hanteren wij een maximum van 15 personen per groepsles. In de fitness mogen 30 personen tegelijk aanwezig zijn. Wij zullen er op toezien dat deze aantallen niet overschreden gaan worden.

Daarnaast nog een aantal belangrijke huishoudelijke mededelingen: onze kleedkamers, douches en sauna zijn gesloten! Ook verzoeken wij alle sporters en bezoekers van het centrum een mondkapje te dragen. Deze mag af tijdens het sporten. Bij een groepsles houd je het mondkapje op tot je in de zaal of op je plek bent, dit geldt ook voor de tennissers en squashers. Probeer zoveel mogelijk je mondkapje op te houden. Als een ieder zich aan deze regels houdt, kunnen we de verspreiding tegen gaan zodat we met z’n allen kunnen blijven sporten. Wanneer er nieuwe maatregelen of wijzigingen zijn, dan worden al onze leden direct op de hoogte gesteld via de mail.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar info@racketfitborne.nl