HOERAAA, wat fijn! We kunnen eindelijk weer open!

 

Bijgaand de laatste informatie m.b.t. de opening van de fitness, tennis, squash, horeca, de voucher en onze openingstijden.

Fitness:

Het is niet meer nodig om een plekje voor de vrije fitness te reserveren via de mail. In het “Fitness Protocol” is deze wijziging doorgevoerd. Ook zit er geen tijdslimiet meer aan het sporten.
Echter willen wij wel een registratie van alle aanwezigen, daarom is het alleen mogelijk om de fitness te betreden met een pasje. Zonder pasje kan er niet worden gesport! Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Vergeet ook je handdoek en bidon niet mee te nemen.
Voor de groepslessen dient wel te worden gereserveerd. Dit blijven we voorlopig nog aanhouden. Reserveren kan via rfcbbootcamp@gmail.com.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er onduidelijkheden zijn, kun je bellen met de fitness (074-2665555 optie 2)

Heb je geen pasje meer, dan kun je deze bij de fitness of aan de bar aanvragen, kosten hiervan zijn €5,-.

Squash:
Per 1 juli kunnen we ook jullie eindelijk weer welkom heten om te komen squashen. Vanaf deze datum geldt dat er alleen nog gebruik kan worden gemaakt van je eigen abonnement. Het reserveren van een squashbaan is hetzelfde als voorheen. Telefonisch tijdens onze openingstijden op nummer 074-2665555 (optie 1), maar ook aan de bar. Je kunt tot maximaal een week in het voren een baan reserveren. Note: zie openingstijden voor extra mogelijkheden om te squashen in het weekend tijdens de vakantieperiode.
Natuurlijk kunnen ook niet-leden nog steeds bij ons squashen.

Tennis:
Het reserveren van de banen kan telefonisch tijdens onze openingstijden op nummer 074-266555 (optie 1) of aan de bar. Je kan tot een week in het voren reserveren.

Openingstijden tennis, squash en horeca:
Van 1 juli t/m 5 juli gelden de volgende openingstijden:
Ma t/m vrij zijn wij geopend van 09.00 – 12.00 uur en van 18.00 – 00.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij deze week geopend van 09.00 – 13.00 uur. Buiten tennissen kan op alle tijden.
I.v.m. de vakantieperiode is de horeca gelegenheid van 6 juli t/m 16 augustus geopend van maandag t/m vrijdag van 18.00 – 00.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Buiten tennissen kan op alle tijden. Voor de squashleden bestaat er een mogelijkheid om tijdens deze vakantieperiode op zaterdag- en zondagochtend op baan 3/4/5 te spelen. Hiervoor dient men zich te melden bij de fitnessbalie.
Openingstijden fitness:
De fitness blijft deze hele zomerperiode gewoon open*! De fitness hanteert dus de normale openingstijden op ma t/m do van 09.00 – 22.00 u, op vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 – 13.00 uur. De fitness is te bereiken via de zijdeur, rechts over het terras.
*Mocht er deze vakantieperiode te weinig animo bestaan op maandag t/m vrijdag tussen 12.00 – 16.30 uur, houden wij ons het recht voor de fitness tijdens deze vakantieperiode te sluiten.

Voucher:
De leden die niet gestorneerd hebben, ontvangen van ons 3 vouchers per persoon. Deze vouchers geven recht op een maand lang gratis sporten (fitness, tennis, squash) bij Racket & Fit Center. Dit zijn weggeef- of cadeauvouchers bedoeld voor niet-leden. De vouchers zijn niet in combinatie met andere acties te gebruiken.

Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 074-2665555 (tijdens openingstijden) optie 1 of via info@racketfitborne.nl

NOTE:
1. Houd je aan de aangegeven looproutes
2. Houd je aan de Corona regels
3. Bij toegang tot het centrum is gebruik van desinfectiemiddel verplicht.

Richtlijnen:
De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals 1,5 meter afstand houden. We gaan er vanuit dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid hierin neemt en zich aan de afspraken, hygiënemaatregelen en looproutes in en rondom het centrum houdt. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen. De douches en kleedkamers zijn ook weer geopend. De sauna blijft vooralsnog bij ons voorlopig niet toegankelijk. De toiletten zijn zowel binnen als buiten wel geopend.

Bij voorbaat dank! Samen staan we sterk!

Wij wensen jullie veel sportplezier toe,
Namens team Racket & Fit Center Borne, Marcel Olde Wolbers