Informatie m.b.t. de nieuwe maatregelen aangaande Corona:
Vanaf a.s. maandag zal de fitness in de ochtend geopend zijn vanaf 09.00 uur en dus niet meer vanaf 7.15u. Dit i.v.m. de controles die moeten worden uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de avonden. De fitness sluit de deuren weer om 22.00 uur zoals vanouds. We hopen dat deze maatregelen snel verdwijnen, zodat we weer langer open kunnen zijn voor onze fitness leden.
Voor bij de ingang dienen al onze leden en bezoekers zich vanaf zaterdag 6 november te melden waar ze worden gevraagd naar de QR code. Zonder geldige QR code is het helaas niet mogelijk om ons centrum en clubhuis te betreden. Bij vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 074-2665555 optie 1.
Wij hopen op jullie begrip!

 

Vanaf 25 september gelden nieuwe maatregelen betreffende corona. Deze hebben ook invloed op de werkwijze in ons café.

1. Wanneer je komt sporten bij Racket & Fit Center Borne, hoef je geen QR-code te laten zien. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.
2. Maak je gebruik van de binnen horeca? Dan vragen wij je vriendelijk om je corona check app aan ons personeel te laten zien. Geen corona check of vaccinatie? Dan je drankje nuttigen op ons terras.
3. Op het terras kan iedereen zonder QR-code plaats nemen, de 1,5 meter geldt niet meer en mondkapjes zijn niet verplicht.
4. Het toiletbezoek binnen mag zonder QR-code.
5. Het bestellen, afhalen en betalen van drankjes etc. kan aan de bar. Er is dan geen QR-code nodig, zolang je maar niet ergens binnen gaat zitten.
6. De bar moet uiterlijk sluiten om 00:00 uur.

Een kenmerk van onze sportactiviteiten is, dat een sporter meerdere keren een bezoek brengt aan ons sportcomplex en café. Wij doen dan ook een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van onze leden, sporters en bezoekers.

Wij danken jullie voor de medewerking.